Hirdetés

Megvan a harmadik Star Wars spin-off írója

|

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy már tudják ki fogja írni a harmadik Star Wars spin-off filmet, csak nekünk nem árulják el.

Hirdetés

A Disney ügyvezető igazgatója Bob Iger megerősítette, hogy már megvan a harmadik Star Wars spin-off film forgatókönyvírója, viszont azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ki ez a titokzatos író, ahogy azt sem, hogy miről is fog szólni a film.

2014 májusában még arról szóltak a pletykák, hogy először egy Boba Fett filmet kapunk, majd ezt követi valamikor 2018-ban a Han Solo életéről szóló spin-off, végül pedig elvileg 2020-ban érkezett volna a Red 5 (ez volt ugyebár Luke Skywalker hívójele). Azóta persze már tudjuk, hogy az első spin-off mozi a Zsivány Egyes lesz, utána pedig a Han Solo film érkezik. A harmadikra sokan hivatkoznak a Boba Fett filmként, de hivatalosan még nem erősítette meg a Disney, hogy ez lenne a helyzet.

Hogy ki a titokzatos író, arról csak találgathatunk. A korábbi jelentések szerint Simon Kinberg, a Rebels sorozat producere volt a jelölt, de nem tudhatjuk biztosra, hogy ennyiben maradt-e a helyzet.

Tekintve, hogy a forgatókönyvíró már megvan, remélhetőleg több infót is kapunk majd a harmadik spin-offról a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)