Hirdetés

Zsivány Egyes - az utolsó pillanatban ugrott be az új zeneszerző

|

A forgatási munkák csúszása miatt az eredetileg kinézett zeneszerző végül nem tudta vállalni a filmet, így a Disney-nek gyorsan kellett találni valakit, aki megírja a dallamokat.

Hirdetés

Tavasszal mi is beszámoltunk róla, hogy a Disney vezetősége nem volt maradéktalanul elégedett a Rogue One: A Star Wars Story jeleneteivel, ezért néhányat újra kellett forgatni a nyáron.

Mivel a film decemberben kerül a mozikba, nincs már sok idejük elvégezni az utolsó simításokat, a zene azonban még hátra van. Ezt a feladatot eredetileg Alexandre Desplatra bízták volna (ő szerezte például a a Benjamin Button, a Harry Potter 7/2, Az élet fája és a Kódjátszma zenéit is). A zeneszerző azonban több filmben is közreműködik, így most már nem fér bele az idejébe a Star Wars.

Helyette Michael Giacchino fog beugrani, aki rengeteg Pixar film zenéjéért felelős, de neki köszönhetjük a Jurassic World és a hamarosan debütáló Doctor Strange zenéjét is. Sok sikert kívánunk ehhez az embert próbáló feladathoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)