Hirdetés

Zsivány Egyes - így néznek ki az új járművek

|

Gyönyörű makettek tárják fel nekünk, hogy milyen eddig nem látott járművekkel fogunk találkozni a legújabb Star Wars filmben.

Hirdetés

A Star Wars Celebration Europe rendezvény alatt néhány maketten legeltethették szemüket az ott lévők, melyek méretesebb társai a Zsivány Egyesben is fel fognak tűnni. Egész jól festenek az új járgányok!

Bemutatkozik például egy korszerű változata a klasszikus TIE fighternek. A TIE strikert légköri járőrőzésre tervezték, hogy felügyelje a Birodalom fontos létesítményeit. A sokoldalú dizájn lehetővé teszi, hogy azért űrben is repüljön, ahol a klasszikus TIE fighterekkel együtt vadászhatja le az ellenséges űrhajókat.

Krennic Birodalmi Űrsiklója a rideg formatervezésével és az összecsukható denevérszerű szárnyaival igazán impozáns látvány. Képzeld csak el, milyen lehet mikor leszáll és kiengedi utasait, a kegyetlen Director Krennic-et és az elit rohamosztagosait.

Az utolsó képeken pedig a klasszikus AT-AT nagyobb verziója látható. Az új típus kapott egy külön rakteret is, ami azt a célt szolgálja, hogy építési anyagokat vagy muníciót lehessen szállítani vele. Ezt a verziót jelentősebb építkezéseknél, hajógyáraknál és kutatási létesítményeknél vetette be a Birodalom.

Nektek hogy tetszenek messzi messzi galaxis legújabb járművei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)