Hirdetés

Spider-Man: Homecoming: ezekben tér el a nemzetközi és amerikai trailer

|

Tegnap befutott az első hivatalos Spider-Man trailer, amit mindjárt két verzióban kaptunk meg. Nagyon más lett a két előzetes hangulata.

Hirdetés

Néha előfordul, hogy akkora filmeknél, mint a Spider-Man: Homecoming a készítők két különböző trailert adnak ki. Egyet az amerikai közönségnek, a másikat pedig nemzetközi terjesztésre. Ezúttal az amerikai verzió sokkal lazább lett.

A nemzetközi változat ugyanis majdnem 30 másodperccel rövidebb, feszesebb a tempója és sokkal kevésbé érezzük a középiskolás hangulatot, ami egyébként a Pókember sztorik legtöbbjében jelen volt. A trailer annyira rá akar menni a Marvel filmes univerzum kötődésre, hogy eleve az Amerika Kapitány: Polgárháború Pókemberes jelenetével nyit.

Innentől egy sokkal komorabb zenét kapunk, és leginkább az akciójeleneteket láthatjuk. Az említett videó alapján egy sima, akcióközpontú szuperhősfilmnek tűnik a Spider-Man: Homecoming, ami nem tesz jót kedvenc falmászónk karakterének.

Az amerikai trailer ezzel szemben hosszabb, lazább, és sokkal jobban odafigyel Peter iskolás életére. Nem hiába, hiszen a Pókember pályafutásának korai szakaszában hősünk legdurvább kihívása maga az iskola volt. Teljesíteni a suliban, jó fejnek lenni otthon, és mellette megmenteni a világot nem olyasmi, amit bármelyik hobbi-bosszúálló meg tudna oldani.

Ebben az előzetesben sokkal több jelenet mutatja be a sulit, ahol Peter a haverjával lóg, csajokat bámul, és Avengers videókat néz. A főhős itt tényleg olyan, mint bármelyik 16 éves srác. Hogy ez miért csak az amerikai verzióba fért bele, arról ötletünk sincs.

Az utóbbi előzetes valószínűleg sokkal közelebb áll majd a teljes produkció hangulatához, lévén az elve jobban tükrözi Pókember stílusát. A 2017. július 7. utáni premiert követően majd megtudjuk tényleg így lesz-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)