Hirdetés

Itt az első Spider-Man: Homecoming trailer!

|

Friss, ropogós Pókembert tessék! Akinek bejött az Amerika kapitány filmjében debütáló hálószövögető, az most sem fog csalódni, Pókember: Hazatérés trailer nézhető egy kattintásnyira.

Hirdetés

Nincs nagy meglepetés, egy teaser trailer már bebiztosította, hogy mindenki várja a legújabb generációs Peter Parker visszatérését (a Captain America: Civil War után immár saját kényelmes mozijában), és végre befutott az első, több, mint 2 perces Pókember: Hazatérés előzetes, a fenti képre kattintva máris nézhető.

Tom Holland karaktere egyelőre tökéletesen illik a Marvel által mostanában csúcsra járatott laza, jópofáskodó akciómámorba, Robert Downey, Jr. továbbra is zseniális, Michel Keaton pedig kissé ironikus módon most gonosz madárembert hoz a vászonra, kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből. Ha megnéztétek az előzetest, írjátok meg, mit gondoltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)