Hirdetés

Rendező nélkül maradt az Avengers: The Kang Dynasty

|

Destin Daniel Cretton, aki tető alá hozta a Shang-Chi filmet már nem dolgozik Kang nagy kalandján.

Hirdetés

A Disney jelentősen áttervezi épp a 2008 óta építgetett filmes univerzumának jövőjét. Projektek csúsznak, célok változnak, és emiatt talán még maga Kevin Feige, a Marvel Studios feje sem tudja, hogy merre tart az MCU útja. A helyzetet nem segíti, hogy az eddig fix pontnak hitt Avengers: The Kang Dynasty elvesztette rendezőjét.

A Deadline jelentése szerint Destin Daniel Cretton, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájának direktora már nem dolgozik a Bosszúállók filmen. Cretton nem hagyta maga mögött a Marvel univerzumot, de Kang már nem az ő terhe.

Hirdetés

A rendező jelenleg keményen dolgozik a Wonder Man Disney+ sorozaton, és a Shang-Chi 2 előkészületeiből is kiveszi a részét. Utóbbi helyzete mondjuk szintén kétséges, ahogy az a többi Marvel projekttel együtt folyamatosan egyre hátrább és hátrább csúszik.

Akárhogy is, Cretton marad a képregényes világban, de hogy mi lesz a Bosszúállókkal, azt egyelőre senki sem közölte. Sem a Disney, sem a Marvel Studios nem állt elő válaszokkal, amikor az amerikai IGN kommentárt kért tőlük, így csak ülhetünk és várhatunk. Majd talán a Sony új projektje megmenti a hősök jövőjét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)