Hirdetés

Premierdátumot kapott a Marvel sokadszorra is átnevezett tévésorozata

|

Ősszel indul a boszorkányos kaland, visszatér Agatha Harkness, és más fontos Marvel karakterek is ebben a szériában debütálnak majd.

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy saját MCU-s tévésorozatot kap Agatha Harkness a Disney+-on, de a széria pontos címét nem volt egyszerű megjegyezni, mivel számos alkalommal megváltoztatta azt a Marvel. A produkció készítésének különböző fázisaiban volt már ez a minisorozat House of Harkness, Coven of Chaos, Darkhold Diaries, és The Lying Witch with Great Wardrobe is, most viszont a friss premierdátummal egyetemben megkaptuk a (remélhetőleg) legvégső elnevezést: Agatha All Along.

Gyakorlatilag így a sorozat végül ugyanazt a címet kapta, mint a WandaVízióban hallott dal. Tudjátok, ami akkor csendült fel, mikor kiderült, hogy végig Agatha Harkness állt a háttérben, ő mozgatta titokban a szálakat.

Hirdetés

A hírek szerint a sorozatban egy csomó új, vagy visszatérő karakter szerephez juthat, elvileg jön például Hulkling, sőt úgy fest, Wanda és Vízió ikrei is visszatérnek - Billy legalábbis biztosan. A premierig nem kell már vészesen sokáig várni, 2024. szeptember 18-án startol el a Disney+-on az Agatha All Along, rögvest két epizóddal, majd hetente érkeznek az újabb részek, az utolsóra november 6-án számíthatunk. A sztori szerint Agatha Harkness megpróbálja visszaszerezni elveszített hatalmát, ehhez pedig váratlan szövetségesekre lesz szüksége.

Ha esetleg nem emlékeznétek az említett, Agatha All Along című dalra, akkor mutatjuk, miről is van szó:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)