Hirdetés

Hulkling is felbukkanhat az Agatha: Coven of Chaos sorozatban

|

Így pedig egyre valószínűbb, hogy Wanda és Vízió ikrei is visszatérnek.

Hirdetés

Nemrég a Marvel bejelentett egy csomó nevet a készülő Agatha: Coven of Chaos tévésorozat tervezett stábja kapcsán, illetve leleplezték, hogy Jac Schaeffer (WandaVízió, Fekete Özvegy), Gandja Monteiro (Wednesday, Brand New Cherry Flavor) és Rachel Goldberg (A Friend of the Family, Gen V) rendezik majd a széria epizódjait - Schaeffer egyébként a sorozat vezető írója és producere is.

Teljesen biztosra vehető, hogy az Agatha: Coven of Chaos a WandaVízió sorozat sztoriját viszi tovább, és bár elsősorban Agatha Harknessre koncentrál, más fontos szereplők is felbukkanhatnak benne. Nem lehet véletlen, hogy Schaeffer kapta meg egy gyeplőt, hiszen nem csak a WandaVízió showrunnere, producere és írója volt, de ő felel majd a készülő Vision Quest sorozatért is - ebben ugyebár Vízió történetét fogják folytatni. De mire számíthatunk az Agatha: Coven of Chaos széria esetében?

Hirdetés

A Marvel illetékesei elárulták, hogy a sorozatban ismét Kathryn Hahn alakítja a címszereplőt, de más WandaVízió szereplők is visszatérnek, ilyen lesz David Payton, David Lengel, Asif Ali, Amos Glick, Brian Brightman, és Kate Forbes. Kiderült viszont az is, hogy Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili és Maria Dizzia újoncként csatlakoznak a sorozathoz. 

Közülük most Miles Gutierrez-Riley lesz számunkra a legfontosabb, mivel ő egy "skrull herceget" fog alakítani. De hogy jöhetnek a képbe a skrullok? Nos, egészen pontosan úgy, hogy a képregényekben egy skrull, név szerint Hulkling (aki a füzetekben nem csak herceg volt, de később ő lett az egész skrull birodalom császára) fontos szerepet tölt be Wanda és Vízió egyik gyermeke életében. Hulkling és Wanda egyik ikerfia, Billy, vagyis szuperhősneve szerint Wiccan ugyanis egymásba szeretnek, egy párt alkotnak, és bizony össze is házasodtak 2020 őszén.

Ha pedig Hulkling szerepel a sorozatban, elég egyértelmű, hogy Billy (és valószínűleg testvére, Tommy) idősebb verziója sem marad ki a szériából - simán elképzelhető, hogy épp ő lesz az, aki Agatha segítségével ki akarja deríteni, mi is történt pontosan Westview-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amennyiben Hulkling is debütál az MCU-ban, most már tényleg láthattuk a különböző filmekben és sorozatokban a Young Avengers csapat minden tagját, szóval már csak össze kellene állni a formációnak. Nagyobb összegben mernénk fogadni arra, hogy hamarosan ez is megtörténik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)