Hirdetés

A következő Pókember-filmben mutatkozik be az MCU-s Sinister Six?

|

Lehet, hogy legközelebb nem egyetlen, hanem egy egész csapatnyi szupergonosszal kell összecsapnia Peter Parkernek.

Hirdetés

Ha picit jobban beleástátok már magatokat a Marvel-képregények világába, valószínűleg találkoztatok már a Sinister Six (magyarul Baljós Hatos) nevű csoporttal. A rosszfiúkból álló brigád számtalan alkalommal megkeserítette Póki életét a füzetekben, és elképzelhető, hogy később a mozivásznon, a filmes univerzum részeként is láthatjuk majd őket.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben digitális és Blu-ray kiadása több különleges extrát is tartalmaz. Az egyik ilyen videóban a Sony vezető producere, Amy Pascal sokat sejtetően nyilatkozott a Sinister Six kapcsán, amire értelemszerűen azonnal ráharaptak a rajongók.

"Az univerzumunkban lévő gonosztevők egészen véletlenül olyan karakterek, akik tagjai a Sinister Sixnek. Lehet, hogy történni fog még ezzel valami."

- mondta Pascal. A Pókember: Hazatérésben már szerepelt Keselyű, Rengető, illetve Skorpió, akik a képregényekben mind tagjai voltak a Sinister Six bizonyos formációinak (volt belőlük az évek során éppen elég). Ugyanebben a filmben feltűnt még Tinkerer (a hazai képregényekben Pléhsuszter) is, akár őt is be lehetne sorozni az MCU-s változatba. Az Idegenben főgonosza, Mysterio szintén kapcsolódik a díszes társasághoz, habár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi is történt vele a film végén.

Egyébként a Sinister Six eredeti, klasszikus felállásában Mysterio mellett Elektro, Kraven, Homokember, Doktor Oktopusz és Keselyű szerepelt. Ti örülnétek, ha némiképp más tagokból, de azért a Marvel filmes univerzumában is összeállna a gonosztevők csapata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)