Hirdetés

Pedro Pascal kaphatja a Marvel moziverzumának egyik legfontosabb szerepét, a hír felzúdulást keltett a rajongók körében

|

Úgy néz ki, hogy A Mandalóri, a The Last of Us és a Trónok harca sztárja fogja játszani az MCU jövőjét meghatározó szuperhősök egyikét.

Hirdetés

Akkora üzletté váltak a szuperhősfilmek az elmúlt években - főként amióta már univerzumokban gondolkodnak a stúdiók -, hogy a producerek igyekeznek minél nagyobb neveket, minél szélesebb körben ismert sztárokat leszerződtetni. Igaz, jelenleg a DC és a Marvel és komolyabb hullámvölgyben van épp, amiből az előbbi nem titkoltan teljes reboottal igyekszik kimászni, de valószínűleg az utóbbi is kénytelen lesz módosítani eddigi tervein.

A Marvel nagy reménységét most az X-Men és a mutáns hőscsapathoz szorosan kapcsolódó Fantasztikus Négyes jelenti. Mielőtt a jogok egy felvásárlással visszakerültek volna a Marvelhez, mindkét formációból a Fox igyekezett kihozni a legtöbbet, változó sikerrel. Azonban míg az X-Men szériából könnyű felidézni kifejezetten jól sikerült, emlékezetes darabokat, addig a Fantasztikus Négyes nem igazán tudott kiteljesedni sem Tim Story, sem pedig Josh Trank kezei alatt. Ez rövidesen megváltozhat.

Hirdetés

Egy nemrég beharangozott halasztást követően 2025. május 2-án debütál az amerikai mozikban a népszerű szuperhőscsalád első MCU-s kalandja, s bár rendezője (Matt Shakman) és írója (Josh Friedman) van már a projektnek, a négy főszereplőt, a nyúlánk Reed Richardsot, a láthatatlan erőtereket használó Susan Stormot, a fáklyaként lángoló Johnny Stormot és az élő kőkolosszus Ben Grimmet alakító színészeket még mindig nem nevezték meg.

Persze Richards egyszer már felbukkant a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyik alternatív univerzumos jelenetében John Krasinski megformálásában, de ebből nem következik törvényszerűen, hogy a készülő filmben is ő személyesíti meg a csapat vezetőjét. Olyannyira nem, hogy a Deadline forrásai szerint a Marvel előrehaladott tárgyalásokat folytat Pedro Pascallal a szerepről, és már csak kevés hiányzik ahhoz, hogy a színész aláírása is rákerüljön a szerződésre.

Noha Pascal geek körökben (is) nagy népszerűségnek örvend, a Marvel állítólagos választása nem vert jó visszhangot a közösségi médiában. A rajongók nem a színészi kvalitásait kifogásolják, hanem egyrészt nehezen tudják elképzelni őt Reed Richardsként, másrészt nem értik, hogy miért nem adják oda simán Krasinskinek a szerepet, ha már egyszer eljátszotta a karaktert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen mindenkit óvnánk attól, hogy hivatalosan meg nem erősített értesülések alapján vonjon le elhamarkodott következtetéseket, de attól még tálcán kínálja magát a kérdés, hogy ti szeretnétek-e Pedro Pascalt ebben a szerepben látni, vagy jobban örülnétek, ha John Karsinski, esetleg valaki más lenne Reed Richards az MCU-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)