Hirdetés

Ott volt a Marvel saját farkasembere is a Moon Knight előzetesében, csak nem vettük észre?

|

Újabb jel mutat arra, hogy a Werewolf by Night nevű karakter is a Moon Knight száriában fog debütálni.

Hirdetés

Egyelőre teljesértékű előzetest még nem kaptunk a 2022-ben érkező Moon Knight, avagy Holdlovag Disney+-os MCU sorozathoz, de azért egy rövidke teaserrel kedveskedett nekünk a Marvel Studios a Disney+ Day kapcsán. Ha pedig megfelelő pillanatban állítottátok meg a kedvcsinálót, akkor egy elég fontos(nak tűnő) részletre lehettetek figyelmesek. 

Korábban is szóba került már, hogy a Budapesten forgatott Moon Knightban mutatkozhat be a Marvel saját farkasembere, vagyis a Werewolf by Night nevezetű karakter. Könnyen lehet, hogy a teaserben is őt láthattuk.

Hirdetés

Az alábbi videóban nagyából a 10. másodperc környékén látható egy jelenet, melyben a háttérben felbukkan egy sötét alak, akinek hirtelen világítani kezdenek a szemei.

Erről a titokzatos kreatúráról gondolják most sokan azt, hogy ő nem más, mint a Werewolf by Night nevű Marvel-szereplő. Íme az említett jelenet kimerevítve:

Az is elképzelhető persze, hogy valamiféle teljesen más lényről van szó, sőt azt sem lehet kizárni, hogy főhősünk, Marc Spector egyszerűen csak képzelődik, netán valami látomás jelenik meg előtte. Hamarosan minden kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)