Hirdetés

Magyarországon is elstartolt a Netflix

|

Erre nem kellett sokat várni: a mai naptól Magyarországról is használható a Netflix.

Hirdetés

Korábban írtunk arról, hogy a világ legnépszerűbb streaming-szolgáltatása, a Netflix még az év folyamán elérhetővé válik hazánkból is. Az üzemeltető cég CES 2016-os sajtókonferenciája alatt kinyitották a kapukat, így most már bárki regisztrálhat.

Jelenleg három előfizetés közül lehet választani. Havi 7,99 euróért nem nézhetjük a kínálatot HD, pláne nem Ultra HD minőségben, csak egy eszközről érhetjük el egyszerre (tehát nem csinálhatjuk például azt, hogy egyidőben egy filmet vagy sorozatot nézünk laptopról, egy másikat pedig tévéről vagy okoseszközről). A 9,99 eurós Standard csomag már a HD minőséget, illetve 2 eszköz egyidejű használatát is megengedi, de aki 4 készüléket akar, illetve Ultra HD-t, annak 11,99 eurót kell fizetnie. Egy hónapig bárki ingyenesen kipróbálja, de akinek végül mégsem jön be, ne felejtse el törölni magát, különben egy hónap leteltével már fizetni kell.

Az itthoni kínálat egyelőre hiányos. Nincs fent például a Jóbarátok, az Így jártam anyátokkal, de még a House of Cards egyetlen része sem (nem beszélve például a külföldön egyébként elérhető Kontrollról). Kíváncsiságból elindítottam a Dexter első évadának első részét, de ott a szinkronnál és a feliratnál is csak az angol nyelv szerepelt, a Weeds pedig angol vagy német hanggal, illetve angol, német és spanyol felirattal nézhető. A random kiválasztott filmek közül a Ponyvaregénynél és a Shreknél sem találtam magyar nyelvet. Érdemes lehet még várni vele annak, alaki magyarul akarna filmezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)