Hirdetés

Napokon belül már otthon is nézhetitek a Lightyeart, de más izgalmak is érkeznek augusztusban a Disney+-ra

|

Az Andor ugyan csúszik, de jön többek között az Amazon: Ügyvéd és az Én vagyok Groot is.

Hirdetés

Megvannak a Disney+ legfontosabb augusztusi premierjei, de a hivatalos sajtóközleményt olyan gyorsan küldték ki, hogy egy ma bejelentett csúszás még nem került fel rá. 

A hónapot rögvest augusztus 3-án a Lightyear nyitja. A Toy Story mesék spin-offjának is tekinthető Pixar moziban Buzz Lightyear űrhajós eredettörténetét ismerhetjük meg. A filmet csak június közepén mutatták be a mozik, szóval gyakorlatilag másfél hónappal a premier után már a nappaliban is meg lehet nézni.

Hirdetés

Augusztus 5-én a Predator-rajongók örülhetnek, mivel ekkor válik elérhetővé a Préda, vagyis a Prey, melyben 300 évet repülünk vissza a múltba, hogy megnézhessük, mire képesek a komancsok a világűrből érkezett fenyegetéssel szemben. Szintén 5-én érkezik a LEGO Star Wars: Nyári vakáció, ami értelemszerűen elsősorban a Csillagok háborúja legkisebb rajongóit célozza meg.

Augusztus 10-én egy másik animációs projektre számíthatunk, ekkor kapjuk meg ugyanis az Én vagyok Groot minisorozat rövidfilmjeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Augusztus 17-én startol el az Amazon: Ügyvéd, avagy She-Hulk: Attorney at Law című Marvel sorozat, amiben Jennifer Walters (Tatiana Maslany) tesz szert Hulkéhoz hasonló képességekre. Végezetül a hivatalos sajtóközleményben még augusztus 31-i premierrel szerepelt a Star Wars: Andor sorozat, de már tudjuk, hogy a Lucasfilm három héttel eltolta a bemutatót

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)