Hirdetés

Mókás volt, amikor Batman és két nemezise találkoztak az Oscar-gálán

|

Az idei Oscar-díjátadó egyik legjobb pillanata az volt, amikor Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito kipécézték maguknak Michael Keatont.

Hirdetés

Több szempontból is emlékezetes volt a 2024-es Osar-gála. Az Oppenheimer tarolása (aminek köszönhetően például Robert Downey Jr., Christopher Nolan és Cillian Murphy is köszönőbeszédet mondott) mellett a magyar siker (Mihalek Zsuzsa a Szegény párák berendezőjeként kapott szobrot) és a John Cena meztelenkedése is a jó pillanatok közé tartozott, de volt egy olyan pillanat is, amely valószínűleg egyszerre kedves a képregényfilmek rajongóinak, és a vígjátékok kedvelőinek is. 

Az esemény során ugyanis megjelent a színpadon Arnold Schwarzenegger Danny DeVito oldalán, amely megdobogtatta azok szívét, akik imádták a nem mindennapi párost az 1988-as Ikrekben, viszont azoknak még jobban, akik a Batman-filmekben is kedvelték őket. 

Hirdetés

A 96. Oscar-gálán Schwarzenegger és DeVito azért bukkantak fel, hogy kihirdessék a legjobb vizuális effektek kategória győztesét (végül a Godzilla Minus One nevét olvasták fel), és felvezetőbeszédükben kitértek arra is, hogy mindketten szerepeltek egy-egy Batman-filmben. Schwarzi az 1997-es Batman és Robinban, DeVito pedig az 1992-es Batman visszatérben. A színészek röviden elcsevegtek arról, hogy mi okozta a Denevérember ellenfeleként a vesztüket, majd ráeszméltek, hogy a karakter egyik megformálója, Michael Keaton ott ül a közönség soraiban, és már ment is a verbális adok-kapok, amire Keaton zseniális arckifejezéssel és mozdulattal reagált.

Egyébként Schwarzenegger karaktere, Mr. Fagy nem Keaton Batmanjével küzdött meg a Batman és Robinban, hanem George Clooney hősével, de nem hibáztathatjuk, hogy lecserélte őt Keatonre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)