Hirdetés

John Cena meztelenül adott át egy díjat az Oscar-gálán

|

A borítékot mondjuk John Cena így nem tudta kinyitni, lévén csak ez takarta el az ágyékát.

Hirdetés

Jimmy Kimmel tegnap feltette a kérdést az Oscar vendégeinek, miszerint

"El tudjátok képzelni, hogy ma egy meztelen férfi szaladjon át a színpadon?",

nem sokkal később pedig valami ehhez egészen hasonló történt meg. John Cena ugyanis rendhagyó "ruhában", gyakorlatilag teljesen meztelenül adta át a Szegény páráknak a legjobb jelmezért járó aranyszobrot a 2024-es Oscar-díjátadón

Hirdetés

Cena úgy bukkant fel a színpadon, hogy egyből szabadkozni kezdett, azt mondta a díszletek mögül kukucskálva, nem érzi kényelmesnek a helyzetet, nem szeretné mutogatni magát, nem akar pucéran előrohanni, sőt még azt is hozzátette, hogy a férfitest nem vicc tárgya - nyilván ez mind maga a poén része volt.

A pankrátorból lett színész performansza egyébként egy 1974-es esetnek állított homage-t, akkor ugyanis tényleg egy meztelen férfi futott fel a színpadra, miközben David Niven épp felkonferálta Elizabeth Taylort. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)