Hirdetés

Megvan a Marvel's Blade forgatási időpontja

|

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a korábbi premierdátumok csak nagyon optimista becslések voltak.

Hirdetés

A Marvel-rajongók véleménye megoszlik, ami az Örökkévalókat illeti, de stáblistás jelenet mindenkit felpörgetett. A film utolsó pillanataiban ugyanis  láthatjuk a Kit Harington által alakított Dane Whitmant egy fegyverért nyúlni, de amikor már felvenné az ősi kardot, az Ében Pengét, egy titokzatos hang szólal meg a háttérben.

Azóta már kiderült, hogy a hang tulajdonosa nem más, mint maga Mahershala Ali, aki a Marvel filmes univerzumának Pengéje lesz valamikor a jövőben. Már csak a debütáló filmjére várunk, aminek premierje sajnos még évekkel lehet odébb. A forgatás tervezett kezdetéről viszont legalább érkezett most némi infó.

Hirdetés

A Production Weekly jelentése szerint a film forgatásait nem fogják elkezdeni 2022 nyarának végéig. Korábban felröppentek pletykák, miszerint a Penge már 2022 októberében a mozikba kerülhet, de a mostani hírek ezt egyértelműen megcáfolják. Ha bízhatunk a Production Weekly információiban, akkor 2023 előtt semmit nem láthatunk majd a filmből.

Aprócska örömhírrel is szolgált azért a magazin: úgy néz ki, hogy a Hawkeye spin-off sorozat, vagyis az Echo gyártása már 2022 elején megkezdődhet, aminek hála a sorozat 2022 végén vagy 2023 elején be is futhat majd. Ez a projekt a Hawkeye egyik mellékszereplője köré épül, akit Alaqua Cox alakít Sólyomszem saját szériájában.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)