Hirdetés

Felháborodhatsz azon, hogy már Hamupipőke is fekete lesz, de ez nem most fordult elő először

|

Nem a mostani az első alkalom, hogy Brandy belebújik a híres üvegcipellőbe.

Hirdetés

A zenei pályafutását színészi karrierje elé helyező Brandy (a teljes nevén Brandy Rayana Norwood) 1997-ben már eljátszotta Hamupipőkét egy Disney produkcióban, amiben egy nála is ismertebb énekesnő, a néhai Whitney Houston alakította a jóságos tündérkeresztanyát. A nemes egyszerűséggel Hamupipőke címre keresztelt musicalt egyébként megtaláljátok a Disney+ kínálatában, ha kíváncsiak vagytok rá.

És a Disney streaming platformjára kell majd ahhoz is előfizetni, hogy újfent Hamupipőke szerepében láthassátok Brandyt, bár azt érdemes leszögezni, hogy ez a Hamupipőke nem az a Hamupipőke.

Hirdetés

A Disney+-ra szánt, egyelőre The Pocketwatch munkacímen futó film ugyanis nem a már jól ismert történet ezer plusz egyedik feldolgozása, hanem egy időben jóval később játszódó sztori, amely a Descendants, avagy Utódok széria része lesz, és nem is a Brandy által megformált Hamupipőke áll a cselekmény középpontjában, hanem a Szívkirálynő lánya, Red (Kylie Cantrall), valamint Chloe (Mia Baker), akinek Hamupipőke az édesanyja.

Gőzerővel zajlanak viszont a The Pocketwatch előkészületei, amely a tervek szerint a  Disney+-on debütál majd, és amely a The Descendants univerzumhoz kapcsolódik. A filmben Kylie Cantrall játssza Redet, a Szívkirálynő (Rita Ora) lázadó tinédzser lányát, szemben Mia Bakerrel, aki Chloét, Hamupipőke és a herceg vidám, de naiv lányát formálja meg. Az ismert Disney-karakterek utódaira fókuszáló franchise legújabb tagjában többek között felbukkan még A kis hableány gonosz tengeri boszorkánya, Ursula húga és lánya, Ulyana (Dara Renee) és Uma (China Anne McClain), valamint beköszön Hook is. Utóbbit a mindössze húszéves Joshua Colley fogja életre kelteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A zenei betétekben gazdag produkció rendezését a Disney Jennifer Phangre bízta, aki Dan Frey és Russel Sommer forgatókönyvégől fog dolgozni. Az Utódok: Zsebóra (nem zárhatjuk ki, hogy ez lesz a végleges magyar cím) egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, és mivel még csak most állt össze a stáb, továbbá a szkript sincs kész, azon se lepődnénk meg, ha csak valamikor 2023 után nézhetnék meg a Disney+ előfizetői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)