Hirdetés

Meggyőző trailert kapott Zack Snyder Star Wars-szerű filmje, a Rebel Moon

|

Eredetileg Csillagok háborúja alkotásnak indult a rendező űroperája, most a Netflix egyik legnagyobb dobása lesz, ráadásul két fejezetre bontva.

Hirdetés

Zack Snyder meglehetősen megosztó rendező, akinek ugyanúgy vannak rajongói, mint utálói, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy látvány terén vannak megkerülhetetlen alkotásai. A 300, a Watchmen: Az őrzők, Az őrzők legendája és az Acélember is remekül néztek ki, így amikor kiderült, hogy Snyder szeretett volna összehozni egy Star Wars-filmet, sokak szeme izgatottan kezdett csillogni. 

A messzi-messzi galaxist aztán végül maga mögött hagyta szerelemprojektjével, mivel a Lucasfilm nem volt vevő az ötletre, a Netflix vezetőségét viszont sikerült meggyőznie, hogy támogassák az álmát, ennek köszönhetően megvalósulhatott a Rebel Moon

Hirdetés

A gamescom Opening Night Live-on bemutatott masszív előzetes nemcsak a történetből adott ízelítőt (amelynek középpontjában a rejtélyes múltú Kora áll, akit egy a galaxis peremén fekvő békés kolónia bízott meg azzal, hogy toborozzon harcosokat megvédeni az otthonukat egy zsarnoktól), de a látványvilágból is, amely Snyderre jellemzően ismét lehengerlő.

A főszerepben Sofia Boutellát (Star Trek: Mindenen túl: Kingsman: A titkos szolgálat) köszönthetjük, de rajta kívül felbukkannak még olyan ismert arcok is, mint Djimon Hounsou (A galaxis őrzői, Gran Turismo), Charlie Hunnam (Kemény motorosok, Tűzgyűrű), Ray Fisher (Az Igazság Ligája, A törvény nevében), Ed Skrein (Deadpool, A szállító: Örökség) és hallhatjuk Anthony Hopkinsot is egy mechanikus lovagot szinkronizálni. Nézzétek meg magyar felirattal a Rebel Moon új kedvcsinálóját: 

A Rebel Moon-t két részre bontva láthatjuk majd: az első fejezet, az A Child of Fire 2023. december 22-én kerül fel a Netflix kínálatába, a második pedig, a The Scargiver 2024. április 19-én követi. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)