Hirdetés

Valóságos képözön mutatja meg, hogy milyen lesz Zack Snyder űroperája, a Rebel Moon

|

A 300, Az acélember és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala rendezője a Netflix támogatásával valósítja meg legújabb filmtervét.

Hirdetés

Azt már valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy miként alakult volna a DC Extended Universe néven ismert filmes univerzum sorsa, ha nem következik be az a törés Zack Snyder életében, és ezáltal karrierjében, amit az okozott, hogy a lánya, Autumn öngyilkos lett. A rendező ekkor hagyta ott Az Igazság Ligája utómunkálatait, és vette át a helyét az egészen más stílusú és habitusú Joss Whedon, aminek az eredménye egy méregdrága, ám mindenféle kohéziót nélkülöző, nehezen élvezhető katyvasz lett.

Távozását nem sokkal élte túl a DCEU, idén búcsúzik is, hogy aztán átadja helyét az immáron James Gunn felügyelete alatt formálódó DCU-nak. Snyder annyi időre még visszatért, hogy elkészítse a rajongók által kikönyörgött saját vágatát Az Igazság Ligájából, de eközben megállapodott a Netflixszel arról, hogy a piacvezető streamingszolgáltatónak fog tartalmat gyártani.

Hirdetés

Egyelőre sajnos sem A halottak hadserege, sem pedig az előzménynek szánt A tolvajok hadserege nem váltotta meg a világot, de Snyder még idén javíthat a mérlegén, hiszen december 22-én debütál a Rebel Moon című űroperája. A koncepció azután fogant meg és kezdett el formát önteni, hogy a Lucasfilm nem volt vevő az általa elképzelt Star Wars film ötletére.

 Ami a Rebel Moont illeti, Snyder vállalta a rendezést, és ő írta forgatókönyvet is Shay Hatten és Kurt Johnstad társaságában, melynek cselekménye a következőképpen foglalható össze:

Amikor a zsarnoki Balisarius régens seregei egy, a galaxis peremén fekvő békés kolónia függetlenségét veszélyeztetik, a telepesek azzal bízzák meg a rejtélyes múltú Korát, hogy toborozzon harcosokat a szomszédos bolygókról, akik segítenek nekik megvédeni otthonukat.

Kora (Sofia Boutella), aki egykor maga is a Birodalmat szolgálta, a két filmben elmesélni tervezett történet során a lázadók oldalára állít egy volt birodalmi tábornokot (Djimon Hounsou), egy pilótát (Charlie Hunnam), egy farmert (Michiel Huisman), egy állatokkal kommunikálni képes kovácsot (Staz Nair), egy kiborg kardmestert (Doona Bae), egy harcos testvérpárt (Ray Fisher és Cleopatra Coleman), egy másik menedékkérő harcost (E. Duffy), egy halálos pókharcost (Jena Malone), valamint egy mechanikus lovagot, fajtája utolsó még működő példányát (Anthony Hopkins szinkronizálja).

Az ellenoldalt a már említett Balisarius (Fra Fee), valamint az ő hűséges jobbkeze, a birodalmi seregek vezére (Ed Skrein) képviseli az elkerülhetetlen összecsapásban. Az ismerős arcokat és neveket felvonultató produkcióban szerepet kapott még többek között Cary Elwes, Corey Stoll is, Ray Porter, Rhian Reese, Alfonso Herrera és Stuart Martin is.

Trailerrel még mindig nem szolgált a Netflix, de a június 16-ára beharangozott TUDUM eseményen valószínűleg pótolni fogja ezt a mulasztását. Addig viszont szemügyre vehetjük a Vanity Fair legfrissebb számában megjelent képeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)