Hirdetés

Még Tom Holland is szeretné látni A csodálatos Pókember folytatását

|

Tom Holland együtt lelkesedik a rajongókkal, akik nagyon szeretnék viszontlátni Andrew Garfieldot a kék-piros szerelésben.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút egy csodálatos kaland volt, amit sok egyéb mellett azért is dicsérnek, mert kiválóan kezelte a három Pókember-generáció találkozását. Mostanra talán már senkinek sem titok, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire is visszatértek a szuperhős karakterükhöz, és mindkettőjük jelentős műsoridőt kapott. Főleg ennek köszönhető, hogy a rajongók azóta is követelik Maguire és Garfield következő filmjeit.

A Tobey Maguire főszereplésével készült trilógia folytatására is voltak tervek anno, de a negyedik felvonás hamar összeomlott, ugyanez mondható el A csodálatos Pókember 3-ról. Andrew Garfield harmadik filmjét annak idején eltemette a második rész finoman szólva is megosztó minősége, és az MCU hálószövőjének bemutatkozása.

Hirdetés

A Nincs hazaút után rajongók ezrei kezdték követelni A csodálatos Pókember 3 megszületését, és a kampányba most Tom Holland is beszállt.

"Imádnék látni egy Csodálatos Pókember 3-at. Csodálatos látni, hogy Andrew visszanyerte a közönség szeretetét. A jelenet, ahol megmenti Zendayát...a közönség reakciója elképesztő volt. Ha a Sony úgy döntene, hogy újraindítaná a sorozatot, akkor abszolút támogatom őket, és persze Andrewt is."

Egyelőre kétséges a jövője a Pókember szériának, akár az MCU-t, akár a Sony univerzumát nézzük, még nincs konkrétum, csak annyit tudunk, hogy Holland még nem került le a radarról, és simán lehet, hogy egy újabb trilógiát terveznek vele. És most már tényleg bármi lehetséges...

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)