Hirdetés

Már évekkel ezelőtt elképzelték a Jóbarátok részt, amiben Chandler meghal

|

Egy rajongó álmodta meg anno, hogy milyen lenne a Chandler haláláról szóló Jóbarátok epizód.

Hirdetés

Ma reggel érkezett a hír, miszerint 54 évesen meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje. Halálát feltehetően fulladás okozta, holttestére jacuzzijában találtak rá. Mi a Jóbarátokon túli emlékezetes szerepeit felelevenítve emlékeztünk meg róla, míg a PCW a legendás Windows 95-ös oktatófilmjét vette elő, melyben Jennifer Anistonnal együtt fedezte fel az operációs rendszer titkait. Pedig létezik az internet nem is annyira eldugott részen már hosszú évek óta egy olyan videó, aminek a mai napon lett a leginkább aktualitása, legyen ez bármennyire szívszorító. 

A Dogfoody YouTube-csatornára hét évvel ezelőtt, 2016. október 14-én került fel az alábbi videó, amit már több mint 2,7 milliószor néztek meg. Egy rajongói vágásról van szó, melynek készítői a Jóbarátok sorozat egyes részeinek jelenteiből rakott össze egy kitalált epizódot.

Hirdetés

Ebben a fiktív részben pedig Chandler tényleg meghal, majd végignézhetjük, hogy nélküle gyakorlatilag nem működhetne a sorozat, barátai képtelenek feldolgozni a hiányát. Érdemes végignézni a mindössze 16 perces videót, tökéletesen megmutatja, miért Matthew Perry karaktere volt a sorozat lelke. 

Forrás: 444.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)