Hirdetés

Mad Max is feltűnik majd a Furiosában, de ennek nem mindenki fog örülni

|

Maga a film rendezője öntött tiszta vizet a pohárba a cameóval kapcsolatban.

Hirdetés

Még be sem mutatták A harag útja előzményeként szolgáló Furiosa: Történet a Mad Maxbőlt, a film rendezője, George Miller már a következő Mad Max sztorit írja, így a rajongóknak minden okuk megvan, hogy izgatottak legyenek a franchise és annak jövője miatt. De ne szaladjunk ennyire előre, elvégre nyakunkon a Furiosa bemutatója, ami egészen hajmeresztő akciót ígér, mi több, Mad Maxet is visszahozza majd egy rövid cameo erejéig.

Okkal gondolhatták a rajongók, hogy a karaktert Tom Hardy fogja megformálni, elvégre A harag útjában is ő bújt Max Rockatansky bőrébe, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a Furiosában nem ő ugrik be cameózni.

Hirdetés

A minap a ScreenRant beszélgetett a rendezővel, George Millerrel, aki elmondta, hogy Hardy dublőre, Jacob Tomuri játssza majd el a karaktert, hiszen őt találta a legalkalmasabbnak a szerepre.

"Jacob Tomuri lesz az, aki Tom Hardy dublőre volt. Ő egy új-zélandi kaszkadőr, aki több mutatványt is csinált a filmben, én meg úgy gondoltam, nála senki sem lenne jobb választás."

- fogalmazott Miller a döntéssel kapcsolatban.

A rajongók minden bizonnyal jobban örültek volna, ha csak néhány pillanat erejéig, de viszontláthatják Hardyt a szerepben - remélhetőleg Tomuri sem okoz majd csalódást. A Furiosa: Történet a Mad Maxből május 23-án kerül a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)