Hirdetés

George Miller már a következő Mad Max sztorit írja

|

A Furiosa: Történet a Mad Maxből rendezőjének már rengeteg ötlete van Max következő kalandjára.

Hirdetés

Május 23-án kerül majd a mozikba a Furiosa: Történet a Mad Maxből, ami a Harag útjának előzménye lesz lesz, és elmeséli nekünk Imperator Furiosa sztoriját. Azt már korábbi interjúból tudjuk, hogy bár az események a címszereplő körül forognak, Mad Max is fel fog bukkanni a filmben alatt egy rövid cameo erejéig.

Alapvetően csak egy laza easter eggről lesz szó, de George Millernek ettől még ki kellett találnia, hogy miért van Max ott és akkor, amikor látni fogjuk.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában jobban kibontotta a Maxszel kapcsolatos sztori születésének körülményeit.

"Ahogy készültünk a Harag útjára, úgy megírtuk azt a sztorit is, hogy mi történt Maxszel, mielőtt találkoznánk vele a filmben. Aztán jött ugye a Furiosa, aminek a kronológiai vége miatt tudtuk, hogy igen, Max arra ólálkodik valamerre, hiszen már megírtuk a sorsát és tudtuk mi történik. Az írók tudják, hogy mi a helyzet a sráccal, és egy egész sztorink van róla, amit egyszer szívesen leforgatnék, ha megkapjuk a lehetőséget."

Miller azért gyorsan hozzátette, hogy nem egy kész forgatókönyvről van szó. Max korábbi sztoriját regényesebb formátumban jegyezték le, így abból persze egy használható forgatókönyvet kell összehozniuk, mielőtt bármi elindulhatna. Ettől függetlenül a Mad Max-rajongóknak csak jó híreink vannak: Millernek és csapatának egyelőre eszük ágában sincs leállni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)