Hirdetés

A Furiosa: Történet a Mad Maxből új trailere tesz róla, hogy ezt a filmet ne akard kihagyni

|

A Mad Max: A harag útja előzménye szét fogja szaggatni a mozivásznakat.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja egyike a legkultikusabb filmeknek, de ez nem véletlen, hiszen a franchise atyja, George Miller készítette el olyan színészek bevonásával, mint Tom Hardy, Charlize Theron és Nicholas Hoult. Theron azonban ellopta a show-t a többiek elől Furiosaként, karakterében pedig volt annyi potenciál, hogy Miller egy előzményfilmben meséljen róla, miken ment keresztül a túlélő. 

A Furiosa: Történet a Mad Maxből főszerepében egy ifjú tehetséget, Anya Taylor-Joyt (A vezércsel, A menü) láthatunk, akinek karakterét elrabolják az otthonául szolgáló zöld oázisból a Halhatlan Joe-val a hatalomért viaskodó Dementus hadúr (a Thorként hősködő Chris Hemsworth most gonoszkodik) motorosai, csakhogy a lányt nem olyan fából faragták, aki megadná magát a sorsnak.

Hirdetés

Miután a Furiosa legelső előzetese megmutatta, hogy George Miller ezúttal is milyen eposzokba illő filmet rakott össze, a szinkronos kedvcsináló pedig abból is ízelítőt adott, hogy milyen lesz a magyar változat, a második előzetes inkább arra koncentrál, hogy még több új jelenettel vonzzon be minket a mozikba. Az előzményfilm legalább olyan izgalmasnak, grandiózusnak és látványosnak ígérkezik, mint A harag útja, és kétségünk sincs afelől, hogy ezt is a lehető legnagyobb vásznon lesz érdemes nézni.

A Furiosa: Történet a Mad Maxből nálunk május 23-án debütál a mozikban, addig van idő végigjátszani a 2015-ös Mad Max játékot, amiről időközben kiderült, hogy a kánon része. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)