Hirdetés

Chris Hemsworth és Anya Taylor-Joy látványos összecsapását ígéri a Furiosa: A Mad Max Saga előzetese

|

Premierdátumot is kapott a Mad Max: A harag útja George Miller rendezésében érkező előzményfilmje.

Hirdetés

Nincs túl jó sajtója Ausztráliának. Az egy dolog, hogy a Bing kereső szerint nem is létezik az egykor fegyenctelepnek használt kontinens, de erre még rájön, hogy bár él ott pár cuki állat, a legtöbb dolog, ami mozog, meg tudja és meg is akarja ölni az embert. Azt hihetnénk, hogy ezt már nem lehet tovább fokozni, de aztán megszületett, felnőtt, és elkezdett filmeket forgatni George Miller. Az a George Miller, aki világ legklasszabb helyének festette le az Antarktiszt tele éneklő és táncoló pingvinekkel, és aki elültette a gondolatot a fejünkben, hogy Ausztrália egy véget nem érő sivatag (ez mondjuk nagyrészt igaz), aminek a homokját benzinzabáló autómonstrumok túrják fel látszólag a legvadabb szexbulikról szabadult, fétisszerkóba öltözött férfiakkal és nőkkel a volán mögött.

Ha azt mondom: Mad Max. Te rávágod: Mel Gibson. És tényleg ez volt a jó válasz 1979-től 2015-ig, ugyanis Gibson három alkalommal bújt a rendőrből lett országúti harcos, Max Rockatansky ikonikus bőrszerkójába (a Fallout le is nyúlta szépen a kutyusával együtt), mielőtt átadta volna a stafétát Tom Hardynak. A nyolc évvel ezelőtti reboot nemcsak lenyűgöző, ahol csak lehetett, CGI helyett praktikus effektekkel és valódi kaszkadőrmutatványokkal megtámasztott látványvilágával lepte meg a rajongókat, hanem azzal is, hogy Imperator Furiosa (Charlize Theron) személyében behozott egy új, Maxszel egyenértékű karaktert.

Hirdetés

Miután Furiosa hamar belopta magát a rajongók szívébe, a Miller bátran alapozhatta rá franchise ötödik filmjét, amely végül a Furiosa: A Mad Max Saga címet kapta. Ám mivel nem folytatásról vagy szimpla spin-offról van szó, hanem előzményről is, Theront lecserélték A vezércselből ismerő Anya Taylor-Joyra. Őt fogják tehát elrabolni az otthonául szolgáló zöld oázisból a Halhatlan Joe-val a hatalomért tusakodó Dementus hadúr (Chris Hemsworth) motorosai a CCPX-en, vagyis a Sao Paulo-i Comic Con Experience-en bemutatott trailer alapján.

Nem is kell már olyan sokat várnunk, hogy láthassuk a szabadsága elnyeréséért küzdő és a hazautat kereső címszereplő történetét, mivel a Warner 2024. május 23-át foglalta le a magyarországi premier számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)