Hirdetés

Két új cím akkorát megy a Netflixen, hogy már most a valaha legnézettebb tartalmak között futnak

|

Most éppen egy titokzatos minisorozatért és egy tengeren játszódó thrillerért vannak oda a streamingszolgáltató előfizetői.

Hirdetés

Számos példát láttunk már arra, hogy a mozikban megbukott vagy éppen az évek során feledésbe merült filmek kaptak egy második esélyt a streamingnek köszönhetően, ilyen volt például a közelmúltban Will Smith filmje, a 2019-es Gemini Man is, ami a Netflixen szárnyalt. De a platform a saját tartalmak tekintetében is ki tud termelni olyan produkciókat, amik brutális megtekintéseket hoznak, amire tökéletes bizonyíték Alden Ehrenreich és Phoebe Dynevor erotikus thrillere

A Netflix toplistáinak köszönhetően figyelemmel követhetjük, hogyan alakul hetente a nézettségi rangsor, továbbá azt is, hogy az egyes régiókban, sőt általánosságban mik a legnépszerűbb tartalmak. Utóbbi esetben a vállalat négy kategóriában (angol és idegen nyelvű film, angol és idegen nyelvű sorozat) jegyzi a legeket, valamint a felkerülésük utáni első 91 nap adatait veszi figyelembe. 

Hirdetés

Most két újdonság is be tudott férkőzni a Netflix top 10-eibe. Az egyik a Sehol (Nowhere) című spanyol thriller Albert Pintó (Túl a vörös kanapén, A rémület háza) rendezésében, amelyben egy fiatal terhes nő úgy menekül meg a háborúban álló országából, hogy egy teherhajó fedélzetén elrejtőzik egy konténerben, azonban egy heves vihar után a nyílt tengeren találja magát.

A Seholra annyian voltak kíváncsiak, hogy felkerült az idegen nyelvű filmek toplistájának harmadik helyére, az október 22-i statisztikák szerint 71,8 milliós nézettséggel, több mint 130 millió megtekintett órával (a nézettséget úgy határozzák meg, hogy a megtekintett órák számát elosztják a teljes játékidővel, majd az így kapott értéket kerekítik). Két alkotás tudta csak megelőzni: A platform című horror és a norvég szörnyfilm, a Troll

A másik törtető pedig a Drága gyermek (Dear Child) névre keresztelt német minisorozat, amely Romy Hausmann könyve alapjén készült. A hivatalos leírás szerint "egy titokzatos nő menekülése szörnyű fogságából új, sötét igazságok felé vezető támpontot nyújt a nyomozóknak egy megoldatlan, 13 évvel korábbi eltűnéssel kapcsolatban".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Drága gyermek 47,1 milliós nézettséggel, 227 millió megtekintett órával az idegen nyelvű toplista utolsó helyét csípte el, és meglehetősen illusztris társaságba került, hiszen legfőképpen az Elite, A nagy pénzrablás, a Lupin és a Nyerd meg az életed évadai teszik ki a mezőnyt. 

Ti láttátok már valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)