Hirdetés

A Netflix új erotikus thrillere a szolgáltató egyik legjobb filmje idén – legalábbis a kritikusok szerint

|

Alden Ehrenreich és Phoebe Dynevor filmjét szeretik a kritikusok, a nézők már kevésbé.

Hirdetés

A Chloe Domont (Nagypályások, Milliárdok nyomában) által írt és rendezett Fair Play, avagy magyarul Mindent szabad című erotikus thriller már megtekinthető a Netflixen két ismerős színész, Alden Ehrenreich (Solo: Egy Star Wars-történet, Lenyűgöző teremtmények) és Phoebe Dynevor (A Bridgerton család, Blöff) főszereplésével.

Az általuk alakított Luke és Emily egy párt alkotnak és friss jegyesek, kapcsolatukat azonban titokban kell tartaniuk a közös munkahelyükön, ami akkor válik bonyolulttá, amikor mindketten egy rangos előléptetésért versengenek. A feszültségek fokozódásával pedig egyre nagyobb veszélybe kerül a kapcsolatuk is. 

Hirdetés

A kritikákat összegyűjtő és összegző Rotten Tomatoes kiszámolta a film tomatometer-pontszámát, ami nem egyenlő az átlagpontszámmal (azt külön lehet megtekinteni), hanem megmutatja azon kritikusok arányát, akik a "Friss", vagyis legalább 6/10-es pontszámot adtak egy-egy filmre. A Fair Play esetében ez 87% lett 183 vélemény alapján, míg az átlagértékelés 7,4/10-re jött ki.

Ezzel az eredménnyel Domont rendezése a Netflix legjobb 2023-as angol nyelvű thillere lett, ugyanis a streamingszolgáltató egyetlen másik alkotása sem tudta megközelíteni: a Rachel Stone: Mindent vagy semmit 30%-on áll, a Halványkék szemek 63%-ot ért el, a Tyler Rake: A kimenekítés 2. pedig 80 százalékig vitte. Egyedül David Fincher újdonsága, A gyilkos szorongathatja meg, de az egyelőre 42 kritika alapján 79%-on tanyázik. A Fair Play könnyen válhat a Netflix legjobb kritikai összesítést kapó 2023-as filmjévé is, mivel nem sokkal van előtte a jelenlegi csúcstartó, Adam Sandler filmje, a Ne merészelj eljönni a bát micvámra (ez kevesebb kritika alapján, de 91%-on ért el). 

A Rotten Tomatoes felhasználói értékelései azonban már nem voltak ennyire elmosva a film minőségétől, 55%-on áll a mutató, az átlagpontszám 3,2/5. Ez azért is nagyon érdekes, mert a Netflix a hír írásának pillanatában azt mutajta, hogy ez ma a legnézettebb film, szóval az érdeklődés egyértelműen hatalmas Ehrenreich és Dynevor erotikus thrillere iránt. Ti láttátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)