Hirdetés

Jó hírt kaptunk a Titans negyedik évadáról

|

Ezúttal nem kell pletykára támaszkodni, biztos forrásból érkezett a bejelentés.

Hirdetés

Eleinte valószínűleg sok rajongó is kételkedett a 2018-ban indult Titans című sorozat minőségében, de aztán a DC képregényes univerzumából táplálkozó széria később bebizonyította, hogy érdemes lehet a figyelemre. A harmadik szezonja pedig már egyenesen az HBO Max kínálatában debütált. A sorozat követőinek jó hír lehet, hogy Dick Grayson és a többi jól ismert karakter még vissza fog térni a jövőben, ezt bizonyítja az is, hogy már megkezdődtek a folytatás munkálatai.

Erről a Titans egyik írója és producere, Richard Hatem tájékoztatott minket a Twitteren. A bejegyzésben közzétett kép alapján február 28-án vette kezdetét a negyedik évad forgatása, és habár nem kaptunk túl sok hasznos infót, az mindenképpen jó hír, hogy a jelek szerint sínen van a munka.

Hirdetés

Várhatóan a negyedik szezon nem fog elődjéhez hasonlóan csúszni, hiszen sokat javult a helyzet a koronavírus-járvány kezdetéhez képest, így valószínűleg jobb körülmények között dolgozhatnak már a készítők. A tervek szerint az új epizódokat szintén az HBO Max repertoárjában találják majd meg a rajongók, de a premierdátum még nem ismert.

Ti követitek a Titans cselekményét? Ha igen, mennyire vagytok elégedettek a sorozattal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)