Hirdetés

Hiába tért vissza az Marvelhez Sam Raimi, nem készül a Pókember 4

|

A Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange 2 meghozhatta a rajongók kedvét az elkaszált folytatás újraélesztéséhez, de a rendező lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Ha az eredeti tervek megvalósultak volna, már több mint egy évtized választana el minket a Sam Raimi rendezésében és Tobey Maguire főszereplésével elkészített Pókember 4 bemutatójától. A projekt viszont a süllyesztőben végezte, azóta pedig hiába készült el a két, Andrew Garfield nevével fémjelzett A Csodálatos Pókember, illetve ért el kiemelkedő sikereket a Tom Holland által megformált Peter Parker, sokan még mindig nem engedték el annak a lehetőségét, hogy egyszer láthatják a folytatást.

A remény pislákoló parazsára olajként hatott Maguire vendégszereplése a Pókember: Nincs hazaútban, illetve Sam Raimi rendezői visszatérése az egyébként kiválóan sikerült Doctor Strange és az őrület multiverzumában. Ezzel együtt a direktor igyekezett visszafogni a Pókember 4-gyel kapcsolatos találgatásokat.

Hirdetés

Néhány napja maga Raimi nyilatkozott úgy, hogy a rajongók a szavait akár úgy is értelmezhették, hogy tényleges tervek vannak a film újraélesztésére. Egy, a Moviepilotnak adott interjújában azt mondta, egyáltalán nem lenne ellenére ismét elővenni a projektet.

"Azt gondoltam, hogy ez már nem lehetséges. De most, hogy visszaugrottunk a multiverzummal, rájöttem, hogy most már minden lehetséges, szóval én teljesen nyitott vagyok rá."

Egy frissebb nyilatkozatából viszont kiderül, hogy a Pókember 4 megvalósítása, illetve Raimi szerepvállalása ebben egyelőre teljes mértékben elméleti. Mikor a fenti nyilatkozatára hivatkozva a ScreenRant közvetlenül rákérdezett, hogy mik a tényleges esélyei a folytatás megvalósulásának, azt mondta:

"Jelenleg nincsenek terveim, hogy elkészítsem a Pókember 4-et. És annyira sikeresek az új Pókember filmsorozattal, hogy nem tudom, hogy megvalósulhat-e, vagy sem. De én nem próbáltam meg tető alá hozni."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A közelmúltban egyébként Raimi arról is beszélt, milyen tervei voltak anno a Pókember-trilógia folytatását illetően, így például kiválasztotta a történet gonoszát is. Viszont egy 2013-as nyilatkozatában kiemelte, hogy nem kis részben rajta múlt, hogy a reboot készült el Andrew Garfield főszereplésével a Pókember 4 helyett.

"Volt egy határidőnk, és addigra nem tudtam olyan szintre hozni a történetet, amilyenre szerettem volna. Nagyon elégedetlen voltam a Pókember 3-mal, és azt szerettem volna, hogy a Pókember 4 lezárása nagyon magas színvonalat érjen el. De nem tudtam időben összeállítani a forgatókönyvet a saját hibámból, úgyhogy azt mondtam a Sonynak, »Nem szeretnék a nagyszerűnél rosszabb filmet készíteni, ezért azt gondolom, nem kellene elkészítenünk ezt a mozit. Csináljátok meg inkább a rebootot, amit egyébként is terveztetek.«"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)