Hirdetés

Ez a főgonosz lehetett volna Pókember ellenfele az elkaszált negyedik részben

|

Volt egy időszak, amikor keményen pörögtek a Pókember 4 munkálatai, és a rendezőnek rengeteg ötlete volt a folytatásra.

Hirdetés

Azt, hogy Tom Holland visszatér-e a hálószövő szerepében, még mindig nem tudjuk biztosan, de most nem is az ő Pókemberéről van szó. Sam Raimi a Doctor Strange az őrület multiverzumában kapcsán tart interjú-turnét, és mesélt egy kicsit a saját Pókember-filmsorozatáról is.

A Tobey Maguire főszereplésével készült szériának lett volna egy negyedik része, amiben a korábbi pletykák szerint a Keselyű lett volna a főgonosz, Raiminek azonban más tervei is voltak.

Hirdetés

A Rolling Stone-nak adott interjújában elmesélte, hogy nagyon szeretett volna Kravennel, a vadásszal dolgozni. A negyedik felvonás tervezése alatt folyton vacillált főgonoszok között, de tudta, hogy egyszer látni akarja a vadászt a vásznon.

"Mindig úgy gondoltam, hogy vele valami egyedit alkothatnánk. Ő a leghatalmasabb vadász, és Pókember a város legtrükkösebb prédája."

Kíváncsiak lennénk rá, hogy Raimi kit választott volna a szerepre. Találni kellett volna valakit, aki elég sármosan tudja előadni a nagy darab harcost az oroszlánprém mellényében, és képes egy kellően fenyegető jelenlétet vinni a képernyőre... talán Jason Momoa vagy Dwayne Johnson?

Mivel a Sony zöld utat adott egy Kraven filmnek, már szinte biztos, hogy egyszer látni fogunk egy élőszereplős interpretációt, csak sajnos Pókember nélkül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)