Hirdetés

Hatalmasat ment ez a sorozat Netflixen, készül is a spin-off

|

Akkora a siker, hogy érkezhet az új sorozat.

Hirdetés

A Suits, avagy magyar fordításban Briliáns elmék című sorozat anno még 2011 és 2019 között futott, jó pár éve lepörgött tehát már az utolsó epizód. A sorozat Pearson címmel kapott már 2019-ben egy spin-off szériát is, a Gina Torres által alakított Jessica Pearsonra koncentráló mellékágat azonban egyetlen egy évad után elkaszálták - most egyébként a Peacock streamingplatformon érhető el. 

Ezzel szemben a Suits felkerült a Netflixre is, ahol elképesztően népszerű lett az utóbbi időben. Olyannyira, hogy bizony a sorozat alkotója, Aaron Korsh már arról beszélt, hogy készül egy újabb spin-off az NBCUniversallal.

Hirdetés

Fontos, hogy egyelőre még csak a tárgyalások folynak az új sorozat kapcsán, de iparági források szerint a Suits akkor löketet kapott a Netflixen, és olyan népszerű lett ismét, hogy rövid időn belül megszáradhat a tinta az összes szerződésen, és elindulhat maga a forgatás is.

A spin-off egyébként a tervek szerint új karaktereket mutat be egy új helyszínen - a tippek szerint utóbbi valószínűleg Los Angeles lesz majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)