Hirdetés

Hamarabb befuthat az Andor második évada, mint azt gondoltuk

|

A sorozat sztárja, Stellan Skarsgård szállította a bizakodásra okot adó híreket.

Hirdetés

Hatalmas meglepetés volt a 2022-ben bemutatott, Diego Luna nevével fémjelzett Star Wars: Andor, ami egy teljesen új oldalát mutatta meg franchise-nak, ezzel némileg megosztva a rajongókat is. Viszont akiknél betalált, ott nagyon tudott működni a sorozat, éppen ezért fogadtuk mi is kitörő örömmel, hogy jön a második évad, aminek bár a forgatásai mostanra már befejeződtek, ez nem azt jelenti, hogy hamarosan láthatjuk is azok felvételeit.

Ha pedig ez nem lenne elég, most maga a sorozat sztárja, Stellan Skarsgård is tovább fokozta az izgalmakat, ezzel még kínzóbbá téve a várakozást. A színészt ugyanis a GamesRadar faggatta egy picit, ahol szó esett többek között az Andorról is, amivel kapcsolatban elmondta, mindenképpen megéri rá várni, de még a megjelenéssel kapcsolatban is izgalmas infókat szállított.

Hirdetés

Egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Ez az utolsó szezon. Ott ér véget, ahol a Zsivány Egyes kezdődik, szóval addig a pontig tart. Szerintem nagyon jó lesz, pont azért, mert már az első évad is kielégítő volt számomra, ugyanis ez egyfajta Star Wars, de felnőtteknek - egy sokkal valósághűbb és bonyolultabb társadalom az, amiben élnek, ahol még a fasiszta rezsim klausztrofóbiája is kézzelfogható. Azt hiszem, egy remek évad áll előttünk."

Egészen bőbeszédű volt Skarsgård, ugyanis még a sorozat potenciális bemutatkozásáról is elhintett egy s mást, ezek alapján pedig még az sem kizárt, hogy idén év végére befusson az írók és színészek sztrájkja miatt sokat csúszott produkció.

Bár fontos, hogy hivatalos megerősítés még nem érkezett ezzel kapcsolatban, de Skarsgård úgy véli, "valószínűleg az év vége felé vagy a jövő év elején fog megjelenni" az Andor második, egyben záróévada, úgyhogy érdemes lesz résen lenni, lehet már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)