Hirdetés

Befejeződött a Star Wars: Andor 2. évadának forgatása, de nem teljes az öröm

|

Ugyan leálltak a kamerák, de ez nem jelenti azt, hogy hamarosan láthatnánk is azok felvételeit. Az Andor sorsát egy különleges körülmény nehezíti.

Hirdetés

Az Andor sorozat volt az egyik legkellemesebb meglepetése a Star Wars franchise-nak az új trilógia indulása óta. A széria az univerzumnak egy teljesen új arcát ismerhettük meg, ami frissé tette a megfáradt lövöldözést és világmegmentést. Éppen ezért várják rengetegen toporzékolva az Andor folytatását.

A következő szezon gyártását már 2022 végén megkezdték, de a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkjai megkavarták a folyamatot. A forgatás egészen mostanáig eltartott, de hosszú hónapok munkája után most végre leállhattak a kamerák.

Hirdetés

A hírt egyébként maga a főszereplő, Diego Luna hozta, aki örömmel értesítette a rajongókat a sorozat helyzetével kapcsolatban.

"Ma volt az Andor forgatásának utolsó napja. Nem lehetnék hálásabb a stábnak ezért az elképesztő élményért, és az évek kemény munkájáért. Több mint 700 ember dolgozott a produkción, így lehetetlen mindenkitől elbúcsúzni, és mindenkinek megköszönni a munkáját, ezért is írok ide. Köszönöm a szeretet és a csodálatos élményeket.

Hamarosan találkozunk."

A "hamarosan" mellé azért érdemes egy csillagot is tenni. A sorozat valószínűleg nem fog képernyőkre kerülni 2025 előtt, mivel a Disney többi Star Wars projektje már lefoglalta az év nagy részét, ráadásul a produkció természete is nehezíti a helyzetet. Az Andor stábja a Lucasfilm Volume megoldása helyett többnyire fizikailag megépített díszleteket használt valódi helyszíneken. Ez jelentősen megnöveli majd a szükséges utómunka mennyiségét.

Kell tehát még némi türelem az Andorra váróknak, de legalább unatkozni addig sem fogunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)