Hirdetés

Fenegyerek új ruhája és régi, klasszikus ellenfele is felbukkan a Daredevil: Born Again forgatási képein

|

Teljes gőzzel pörög a Daredevil: Born Again forgatása, a rajongók pedig nyilván vadul fotóznak és videóznak közben.

Hirdetés

Még tavaly októberben írtunk arról, hogy hatalmas bajba került a Marvel új Daredevil sorozata, de ennek hála pozitív változás jöhet az MCU-s szériák életébe. Arról volt szó ugyanis, hogy a már leforgatott pár epizódot látva a Marvel fejesei a teljes újratervezés mellett döntöttek, illetve végre-valahára klasszikus értelemben vett showrunnereket fognak a szériák élére állítani, rendhagyó gyártási módszereiknek tehát elvileg itt és most vége szakad, a Daredevil: Born Again már a máshol hosszú ideje megszokott sorozatgyártási módszerekkel készül.

És bizony elég aktívan készül, mivel nemrég kiszivárgott pár felvétel az újraindított forgatásról is. Ezekből pedig kiderült, hogy a sorozatban a többi, már leleplezett visszatérő karakter mellett felbukkan Fenegyerek nagy ellenfele, Bullseye, avagy Célpont is.

Bullseye-t, vagy Benjamin Poindextert ismételten az a Wilson Bethel alakítja, aki a Netflix-féle Daredevil sorozatban korábban már megformálta a karaktert, szóval tényleg gyakorlatilag mindenkit egy az egyben át fognak emelni az MCU-ba, nem kell esetlegesen új castingoktól tartani.

Hirdetés

Az említett forgatási képeknek köszönhetően pedig az is meg tudjuk nektek mutatni, milyen gúnyában gonoszkodik majd Bullseye a Daredevil: Born Againben. Nem épp a klasszikus képregényes viselete, annyi bizonyos.

Maga Fenegyerek azonban a jelek szerint visszatér az eredeti színeihez, ismét vörösben pompázik egy másik képen (az Amazon: Ügyvéd sorozatban ugyebár sárga jelmezt hordott):

Érkezett továbbá egy kép, amelyen Matt Murdock mellett Foggy Nelson és Karen Page látható - őket ugyebár újra Elden Henson és Deborah Ann Woll fogja eljátszani.

Végezetül akad még itt egy rövidke videó, amelyben akció közben nézhetjük meg Fenegyereket.

A Daredevil: Born Again sorozat egyelőre még nem rendelkezik pontos premierdátummal, de érkezésére valamikor 2025-ben lesz érdemes számítani, szóval még elég messze van a bemutató. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)