Hirdetés

Félelmetes, mennyire valóságos - ilyen lett szerintünk az Oppenheimer

|

Christopher Nolan megint nem okozott csalódást, de mi a helyzet a produkció többi résztvevőjével?

Hirdetés

Érdekes lesz látni, hogy a holnaptól a mozikba kerülő filmek közül melyikre váltanak többen jegyet. Vajon a sokkal nagyobb közönségnek szóló, lazább, de a feminizmus és világunk működése kapcsán meglepően sok mondanivalóval bíró Barbie lesz a befutó, vagy az az Oppenheimer, ami lényegesen komorabb, ám a kiváló Christopher Nolan rendezte?

Jó eséllyel mindkettő kiemelkedően teljesít majd a mozipénztáraknál, teljesen megérdemelten: a maga módján mindkettő remek szórakozást nyújt.

Hirdetés

Ha inkább olvasnád az Oppenheimerről szóló kritikánkat, egy kattintás választ el tőle, de ugyanennyi energiabefektetésbe kerül az alábbi videót elindítani, amiben HP mondja el nektek, milyen lett szerintünk a Cillian Murphy főszereplésével készülő, magyar származású szereplőket is felvonultató film.

Ha még nem láttátok a filmeket, és csak azután néznétek/olvasnátok kritikát, hogy ti magatok is véleményt formáltatok, iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy ne felejtsetek el később visszatérni. A csatornataggá válást is ajánljuk, extra hálásak leszünk érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)