Hirdetés

Ezt a videót érdemes megnézned a Star Wars: The Mandalorian második évada előtt

|

A Disney bő másfél percben foglalta össze az előző szezon eseményeit, felelevenítve az első nyolc epizód kulcsmomentumait.

Hirdetés

Mivel még egyetlen új Marvel-sorozat sem jutott el a bemutatóig, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Star Wars: The Mandalorian a Disney+ streamplatform koronagyémántja, ha az eredeti tartalmakat nézzük, és figyelmen kívül hagyjuk a szórakoztatóipari óriás égisze alá stúdiók évtizedekre visszanyúló filmtermését.

A címszereplő mandalori fejvadász, valamint a sors szeszélyéből a gondjaira bízott gyermek (leginkább elterjedt nevén Bébi Yoda) kalandjai nélkül most aligha lépte volna át kevesebb, mint kilenc hónap leforgás alatt az előfizetők száma a 60 millió főt.

Hirdetés

Bár távolról sem volt tökéletes a mindössze nyolc, zavarba ejtően rövid epizódra felfűzött első évad, minket magával tudott ragadni az űrwestern sajátos hangulata, helyenként fergeteges humora, és az igazat megvallva, jobban élveztük, mint bármilyen tévés, vagy mozis próbálkozást Star Wars témában az eredeti trilógia bemutatása óta.

Október 30-án, azaz holnap folytatódik a történet, ebből az apropóból készült egy pofás összefoglaló, amit mindenkinek ajánlott megtekintenie, aki anélkül fújná le a port némileg megkopott emlékeiről, hogy újranézné a teljes évadot.

A második etapban Din Djarin többek között Mandalor népének más túlélőit keresi, ám bármilyen meglepetést és fordulatot is tartogatnak számunkra az alkotók, abban biztosak lehetünk, hogy még nem varrnak el minden cselekményszálat, hiszen nemsokára kezdődik a The Mandalorian harmadik évadának forgatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)