Hirdetés

Deadpool 2 - megvan a főgonosz?

|

Tegnap végre befutott a Deadpool 2 első kedvcsinálója, amiből két dolgot tudtunk meg: ez még mindig a legmenőbb szuperhős-filmsorozat valaha, és hogy Mister Sinister is fel fog tűnni benne. Jó eséllyel.

Hirdetés

Az X-Men: Apocalypse óta pletykálják a rajongók, hogy Mister Sinister felbukkanhat az univerzum valamelyik filmjében főgonoszként. A tegnapi Deadpool 2 teaser megjelenése után minden képregényes teóriamágus szerint ez lesz Sinister debütálása.

Hirdetés

A teaser Bob Ross részében láthatjuk, ahogy Deadpool elfordul a vászontól, és mikor legközelebb odanéz Mister Sinister színeit látja a kép közepén, majd megijed. Mi mástól ijedne meg úgy igazán Deadpool?

Egyelőre nem tudunk semmit a sztoriról, és a tegnapi teaser is csak apró jeleneteket mutatott a készülő filmből. Ettől függetlenül a fenti kép sokat mondó. Mondjuk az is könnyen meglehet, hogy csak szívatnak minket a film készítői. Nem áll ez sem távol a Deadpool csapattól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)