Hirdetés

Deadpool 2 - itt az első előzetes, és egy csoda

|

Fél év múlva mozikba kerül a Deadpool 2, úgyhogy a marketingesek munkába álltak. Két perc gyönyört kapunk, pár filmbeli jelenettel a végén.

Hirdetés

2018. június elsejére tűzték ki a Deadpool 2 amerikai premierjét, ami azt jelenti, hogy mi valószínűleg május utolsó előtti napján láthatjuk először a filmet. Az nincs már olyan messze.

Hirdetés

Az első rész megjelenésekor is nyilvánvaló volt, hogy lesz folytatás, de annak sikere végleg be is biztosította a második rész elkészülését. Bár a rendezőt lecserélték (Tim Miller helyett David Leitch tölti be a szerepet), szinte mindenki más maradt, így Ryan Reynolds mellett visszatér Weasel, Negaszonikus Tini Torpedó, Dopinder, illetve Vak Al. Hozzájuk csatlakozik a Josh Brolin alakította Kábel, valamint a Zazie Beetz-féle Domino.

Az alábbi előzetesben két percig a legendás Bob Rosst parodizálja a betépett Deadpool, az utolsó kilenc másodpercben viszont a filmből láthatunk jeleneteket.

Tökéletes, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)