Hirdetés

Most már nagyon biztosnak tűnik, hogy Daniel Craig visszatér a következő Bond filmben

|

Úgy néz ki, hogy nagyon hosszas alkudozások után, de csak sikerült kiharcolni, hogy még egy filmre visszatérjen a legutóbbi ügynök.

Hirdetés

Barbara Broccoli nagyon kemény lehet a tárgyalóasztalnál, mert a hírek szerint sikerült megegyeznie Daniel Craiggel, annak ellenére is, hogy a színész nyilatkozata szerint inkább felvágta volna a csuklóját, minthogy még egyszer Bondot alakítsa. Mindezek mellett a stúdió már közel van ahhoz, hogy megegyezzenek a horvátországi forgatásról is, állítja egy új forrás.

Az elmúlt hónapokban meglehetősen kétséges volt, hogy ki fogja tovább vinni a szerepet, és még Idris Elba is szóba került, lehetséges jelöltként Damian Lewis, Aiden Turner, és James Norton mellett. Mindettől függetlenül kicsit elhamarkodták a keresést, ez a Bond ugyanis még nem távozik. Amellett, hogy Craig visszatér, Adelet is próbálják megszerezni a zenei témához. 

Ezek az infók ugyanakkor továbbra sem hivatalosak. Se Broccoli, se Craig, se a stúdió nem reagált még a hírekre, egyelőre mindezt csak pletykálják, ezúttal viszont a The Mirror "belsős forrása" is ezt állítja. Innentől meglepődnénk, ha kiderülne, hogy mindenki tévedett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)