Hirdetés

Daniel Craig mégiscsak újra elvállalja James Bond szerepét

|

Az egyelőre csak Bond 25-ként emlegetett film főszereplőjét még mindig nem ismerjük, de a korábbi pletykák ellenére nagyon úgy tűnik, mégis Daniel Craig marad a leghíresebb filmes titkos ügynök.

Hirdetés

Daniel Craig erős szavakkal tagadta korábban, hogy még egy filmben eljátszaná James Bond szerepét, így idővel meg is jelentek az új Bond személyét találgató pletykák. Úgy tűnik, mindez felesleges volt, mert az idő múlásával mégiscsak sikerül visszaédesgetni Craiget.

Pletykák szerint az egyelőre csak Bond 25-ként említett film (és egyébként a sorozat rengeteg korábbi részének) producere, Barbara Broccoli rávette a színészt a visszatérésre. Ebben nagy szerepe volt, hogy együtt dolgoztak az Othello színházi feldolgozásán is, ami kifejezetten sikeresnek bizonyult. A pletyka szerint egyébként a producer azért is szerette volna mindenképpen Craig visszatérését, mert szerinte a másik nagy esélyes, Tom Hiddleston külseje túlságosan öntelt és nem elég kemény Bond szerepéhez.

Ti örülnétek, ha visszatérne az utóbbi néhány film főszereplője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)