Hirdetés

Casey Affleck szerint a testvére már nem sokáig lesz Batman

|

Ben Affleck tesója úgy gondolja, hogy mire megjelenik a The Batman, addigra már más hordja majd a legendás köpenyt.

Hirdetés

Már most is rengeteg a bizonytalanság a következő önálló Batman film körül, az elméletileg főszereplőként visszatérő Ben Affleck testvére pedig most rátett méh egy lapáttal a kétségeinkre a legutóbbi interjújában.

Casey Afflecket nemrég egy interjúban kérdezték Benről és a Batmanről, a színész pedig nem beszélt túl biztatóan a testvére és a sötét lovag közös jövőjéről:

"Szerintem ő egy nagyon jó Batman volt. Ő egy hősies alkat, szóval volt mire építenie amikor megformálta a karaktert, de szerintem ő nem fog szerepelni abban a filmben. Nagyon sajnálom."

A műsorvezetők azonnal felhívták a figyelmet arra, hogy elég nagy hordereje van annak, amit mondott, de ő erre csak annyit válaszolt, hogy amit mondott, azt igazából "csak most találta ki". Ezek után persze a stáb is valószínűleg végleg elvesztette a fonalat, így nem derült ki, hogy Affleck véletlenül elkotyogott valamit, amit nem kellett volna, vagy pedig csak simán hallott valamiről, ami miatt ez a személyes véleménye alakult ki. Mindenesetre mi azért reméljük, hogy Affleck nem zárkózik el a szereptől, hiszen bár a Batman Superman ellen nem is volt egy túl jó film, neki azért igen jól állt Bruce Wayne karaktere.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)