Hirdetés

Megvan a The Batman film rendezője

|

Miután a főszereplő kiszállt a rendezői székből, gyorsan meg kellett találni az utódot. Meg is lett a kiválasztott, nagy meglepetés nincs.

Hirdetés

Alig több mint egy hete jelentette be Ben Affleck, hogy képtelen egyszerre rendezni a The Batman-t, és eljátszani a címszereplőt. A stúdiónak kellett egy új ember, és már meg is találták. A rendezői széket Matt Reeves foglalta el.

Reeves volt az első a jelöltek listáján, már akkor, amikor Affleck jelezte, hogy lelép, így senkit nem lepett meg különösebben a döntés. A rendező nagy örömmel vállalta, hogy a Cloverfield és War for the Planet of the Apes után a DC hősét fogja terelgetni.

Affleck szerint ez a lehető legjobb megoldás, ami a rajongókat illeti. Így a színész maximálisan a szerepére koncentrálhat, úgy bújhat bele a bőregér jelmezébe, hogy közben nem kell a rendezés miatt aggódnia.

Hogy valójában mennyire jövünk ki jól ebből mi, a nézők, azt csak pár év múlva fogjuk megtudni. Van idejük csiszolgatni a produkciót a srácoknak, addig még lesz pár DC film a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)