Hirdetés

BREAKING: megérkezett a Loki 2. évadának első előzetese

|

Loki és Mobius M. Mobius kalandja folytatódik, nem is kell már vészesen okáig várni rá.

Hirdetés

A Loki lesz az első olyan Marvel-sorozat a Disney+-on, ami megkapja második évadát, és erre mindösszesen idén októberig kell várni. A második szezonban természetesen visszatérni a fontosabb szereplők, így természetesen a csínytevések istenét alakító, Tom Hiddleston, Owen Wilson, mint Mobius M. Mobius, illetve Sophia Di Martino, mint Sylvie. Az első előzetes azt is világossá tette, hogy hőseink ellenfele ismételt a Jonathan Majors által alakított Kang egyik variánsa lesz.

Alább megnézhetitek a friss, ropogós trailert, ami természetesen a jól megszokott módon magyar feliratot is kapott - ha ez automatikusan esetleg nem indulna el, akkor csak be kell kapcsolnotok.

Hirdetés

A Loki második évada egészen pontosan 2023. október 6-án fog elstartolni a Disney+-on, eddig kell tehát már csak kibírni a rajongóknak.

Az előzetes mellett egyébként érkezett egy elég menő új poszter is:

A messze nem hibátlan Titkos invázió után nagy szüksége lenne a Marvelnek arra, hogy legalább az új Loki évad igazán nagyot tudjon ütni. Ti nézni fogjátok a Loki folytatását?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)