Hirdetés

BREAKING: elhalasztották a Vaják 4. évadának forgatását

|

Liam Hemsworth-t így csak később láthatjuk majd Ríviai Geraltként.

Hirdetés

Július 27-től nézhetik meg a rajongók a Vaják 3. évadának második felét, amely végre választ ad arra, hogy Henry Cavill miképpen búcsúzik el a szériától, a negyedik szezontól ugyanis Liam Hemsworth alakítja majd Ríviai Geraltot, aki már nem a sorozat főszereplője lesz, viszont fontos karaktere marad a  történetnek. A Netflix pedig nemcsak egyetlen alkalomra szerződtette a színészt, hanem több évadra szeretné lekötni őt, ami persze a nézettségen is múlik majd

A negyedik felvonás forgatásának előkészítése már meg is kezdődött, azonban a kamerák mégsem foroghatnak.

Hirdetés

A The Witcher franchise-zal kapcsolatos híreket megbízhatóan szállító Redanian Intelligence számolt be róla, hogy a forgatás szeptemberben kezdődött volna meg, és 2024 májusában fejeződött volna be a tervek szerint, azonban a munkálatokat eltolták egy még ismeretlen, 2024-es időpontra. A Netflix nem indokolta a csúszást, de minden jel arra utal, hogy a vállalatnak a színészek és írók együttes sztrájkja miatt kellett meghoznia ezt a döntést. A forgatást az írósztrájk ellenére is folytatni tervezték, de a színészek csatlakozása az "ellenálláshoz" már más tészta, a cég nem számít arra, hogy szeptemberig meg fognak egyezni a felek. 

Ez azt jelenti, hogy a Vaják 4. évadának bemutatására is jóval később kerülhet sor (2025-nél előbb aligha), így Liam Hemsworth is debütálása is csúszik Ríviai Geraltként. Bár a Netflix még nem mutatta meg, hogy az ifjabbik Hemsworth-tesó hogy fest a Fehér Farkasként, de a sorozat egyik producere, Tomek Baginski azt nyilatkozta, hogy ő már látta jelmezben és sminkben, és fantasztikusan fog kinézni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)