Hirdetés

Brad Pitt és George Clooney stílusosan akcióznak együtt, íme a Wolfs trailere

|

A rendezői székben a Tom Holland-féle Pókember filmeket jegyző Jon Watts ült.

Hirdetés

George Clooney és Brad Pitt többször is játszottak már együtt pályafutásuk során: láthattuk őket Steven Soderbergh Ocean's-trilógiájában (ami 2007-ben fejeződött be), majd a 2008-as Égető bizonyítékban is (sőt Pitt cameózott a Clooney által rendezett Egy veszedelmes elme vallomásaiban is), azonban 16 éve nem láthattuk őket utoljára közös filmben. Ezen változtat most az Apple. 

Először a mozikat, majd a streaminget is megcélozza a Wolfs névre keresztelt akció-komédia, amely mögött Jon Watts (Pókember: Hazatérés, PóKember: Idegenben, Pókember: Nincs hazaút) áll. 

Hirdetés

A sztori szerint mindketten magányos farkasokként dolgozó kreatív problémamegoldók, akik kénytelenek együtt dolgozni, miután ugyanazt a feladatot kapják meg. Csakhogy az eltüntetésre váró holttest valójában él, és hamar kiderül, hogy mindketten nagyobb feladatra vállalkoztak, mint szerettek volna. A Wolfs előzetese ízelítőt ad Watts filmjének akciójeleneteiből, stílusos adok-kapokjából a főszereplői között, valamint hangulatából is, amely ennyi alapján is magával ragadó: 

A Wolfs először a mozikat célozza meg szeptember 19-én (ez már a hazai premier) a Sony Pictures forgalmazásában, majd utána felkerül Apple TV+-ra is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)