Hirdetés

Beszáguldott a Sonic spin-off sorozatának első trailere

|

Idris Elba karaktere, Knuckles saját show-ban tündökölhet.

Hirdetés

A 2020-as Sonic, a sündisznó című film egyfajta alapozás volt a Paramount részéről: erre építhetett fel a cég egy franchise-t. Volt is miért, hiszen a 85 millió dolláros büdzséből készült mozi közel 320 millió dollárt termelt, majd a két évvel később megjelent, megosztóbb folytatás is szépen tejelt (90-110 millió dollárból 405-öt hozott össze), ezért a stúdió a harmadik film mellett spin-offokat is berendelt. 

Idén decemberben meg is kapjuk a Sonic, a sündisznó 3-at, amelyben visszatérnek a megkedvelt karakterek (még Jim Carrey is), de előtte befut a legelső mellékszál a Knuckles sorozat képében. 

Knucklest valószínűleg nem kell bemutatni a Sonic-rajongóknak, hiszen legalább olyan elengedhetetlen része a lore-nak, mint Tails, és már a szélesebb közönségnek is bemutatkozott a második filmben. Knuckles-t Idris Elba szólaltatta meg, ahogyan itt is teszi.

Hirdetés

A sorozat a 2022-es mozi és a közelgő harmadik rész eseményei közötti időszakban játszódik, amelyben a karakter megpróbál alkalmazkodni - vagy éppen nem alkalmazkodni - a hétköznapi élethez, ami vicces helyzeteket eredményez. Nyilván van egy-két ellenfél is, akik fenik rá a fogukat, valamint fontos szerepet kap Adam Pally figurája, Wade is, akit Knuckles igyekszik megtanítani az echidna harcosok módszereire. Nézzétek meg az első trailert magyar felirattal: 

A Sonic-közösség tagjai felfedezhetnek egy olyan elemet is a kedvcsinálóban, ami a két évvel ezelőtti filmből hiányzott: Knuckles ikonikus cowboykalapját. A hatrészes sorozat április végén debütál az Egyesült Államokban, remélhetőleg hozzánk is mielőbb elér a SkyShowtime-on keresztül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)