Hirdetés

Az X-Men új főhadiszállása sokkal menőbb, mint a Bosszúállók tornya valaha is volt

|

Igazán különleges központot épített magának a mutáns csapat a Marvel Comics képregényeiben.

Hirdetés

A Marel képregényekben az X-Men és úgy általában a mutánsok végre valahára egyesítették erejüket, és önálló nemzetet alkotva Krakoa élő szigetére költöztek. Eddig innen indultak küldetésekre, az új X-Men képregénysorozat első számában azonban egy meglehetősen rendhagyó főhadiszállást építettek magunak New Yorkban, amolyan helyi képviseletként.

A Treehouse központ elég beszédes nevet kapott, mivel tényleg egy óriási fáról van szó. A bázisnak kijelölt helyen lévő régebbi épületeket a mutánsok egyetlen nap alatt eltűntették a környék lakóinak zargatása nélkül, majd elkezdődhetett a valódi "építkezés".

Hirdetés

Persze ezt is különleges mutáns képességeik segítségével hozták össze az X-Men tagjai, a természetes és mechanikus részeket vegyítő "fa" pedig egyetlen éjszaka alatt 18 emelet magasra nőtt. Külön szobákat kaptam benne az egyes X-Men csapatok és csapattagok, van saját hangárja és orvosi részleges is, egy minden funkciót tökéletesen ellátó komplexumról van szó.

Helyet kapott a központban egy Krakoa Gate is, vagyis egy olyan térkapu, ami egyenesen a Krakoa szigetre vezet - így a hősök bármikor hazatérhetnek egyetlen szempillantás alatt.

A Treehouse bizonyos részei (például az őt körülvevő park teljes egésze) egyébként teljesen nyitottak az átlagos New York-i polgárok számára is, szóval civilek is simán bemehetnek nézelődni - ez nem túlzottan megszokott az átlagos hősbázisoknál, de az X-Men mostanában egyébként is szakítani látszik minden tradícióval. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)