Hirdetés

Az HBO elkaszálta J.J. Abrams drága sci-fijét

|

A jelentések szerint az HBO az elszabadult költségvetés miatt döntött a búcsú mellett.

Hirdetés

J.J. Abrams napjaink egyik legfoglalkoztatottabb filmese, rendezőként is aktív, de legfőképpen producerként és produkciós cégén, a Bad Robotson keresztül támogatja a projekteket. Olyan tervek formálódnak a kezei között, mint a Star Trek 4, a fekete főszereplővel készülő Superman mozi, a U2-ról szóló életrajzi sorozat, a Speed Racer élőszereplős széria, valamint a Demimonde címre keresztelt (nem összetévesztendő a hazai Félvilág angol címével), nagy költségvetésű sci-fi dráma. 

Utóbbi azonban nagy bajba került a The Hollywood Reporter értesülései szerint, ugyanis a honlap úgy tudja, hogy az HBO tartalomért felelős vezetője, Casey Bloys lelőtte a produkciót. A döntés okaként állítólag a megugró költségeket jelölték meg, tudniillik a Demimonde első évadának tervezett büdzséje 200 millió dollár fölé emelkedett, és mivel ez több, mint amennyibe a Trónok harca új spin-offjának, a Sárkány házának egésze került, a cég inkább lemondott a Demimonde-ról.

Hirdetés

Persze remény így is maradt a rajongók számára, hiszen Abrams szabadon házalhat a projektjével máshol, és várhatóan tárgyalásokba kezd majd a streaming piac más szereplőivel. Amikor a sorozatot 2018-ban eladták, az HBO az Apple-t licitálta túl, tehát elképzelhető, hogy a rendező-producer első útja az almás gigászhoz vezet. A Demimonde egyébként Abrams első önálló televíziós alkotása lett volna az Alias óta, ez pedig sokak érdeklődését felkeltette.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Főleg, hogy a Deadline által megosztott részletek alapján egy "grandiózus és intim sci-fi fantasy drámáról" van szó, amelynek története Olive Reedről szól, akit egy brutális tudományos baleset elszakít a férjétől és a lányától. Olive kénytelen felgöngyölíteni egy összeesküvést, hogy újraegyesítse a családját, akik egy sötét, távoli, másik világban vesztek el. Olive-ot Danielle Deadwyler (A vadnyugat törvényei szerint, Tizenegyes állomás) alakította volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)