Hirdetés

Az Agymenők sztárja még egyetlen epizódot sem nézett végig a sorozatból

|

Úgy tűnik, Mayim Bialik számára bőven elég volt az, hogy szerepelt a sorozatban.

Hirdetés

Valószínűleg nem mindenki volt maradéktalanul elégedett az Agymenők későbbi szezonjaival, de az vitathatatlan, hogy az utóbbi évek egyik legnépszerűbb alkotása lett a 12 évadot megélt sorozat. Közel 300 epizódot prezentált nekünk a CBS, ezért is furcsa egy picit, hogy az egyik főszereplőt játszó színésznő még egyet sem látott közülük teljes egészében.

Hirdetés

Mayim Bialik alakította a sorozatban Amy Farrah Fowlert, aki ugyan csak a sorozat egy későbbi pontján köszönt be, de elég hamar főszereplővé avanzsált, és így végül rengeteg részben kapott kisebb-nagyobb szerepet. Ám a színésznő egy friss interjúban nemrég azt nyilatkozta, hogy a sorozat legtöbb epizódját valójában nem is látta, és soha nem ült le, hogy végignézzen egy teljes részt.

Persze ez nem azt jelenti, hogy Bialik nem látott volna képkockát sem az Agymenőkből, hiszen azért sikerült elcsípnie részleteket, de saját állítása szerint nem szokta magát nézni a TV-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)