Hirdetés

Alan Ritchson elárulta, hogy meddig játssza még Jack Reachert

|

A színész azt is kifejtette, hogy mennyire szeretné, ha Batman bőrébe bújhatna.

Hirdetés

Alan Ritchson nem ma kezdte el építgetni filmes karrierjét, már a Frasier - A dumagép sorozatban felbukkant 1999-ben (aztán ő adta a Beowulf: The Game videojáték főszereplőjének karaktermodelljét), majd cameózott a CSI: Miamiban és a 90210-ben, illetve pár epizód erejéig szerepelt a Smallville-ben Aquamanként, a Blue Mountain State-ben pedig 39 részen át játszott.

Később felbukkant a Hawaii Five-O-ban, Az éhezők viadala: Futótűzben, a Tini nindzsa teknőcökben, a Fekete tükörben, a Brooklyn 99-ben és a Titánok sorozatban is, de az igazi áttörést a Reacher sorozat hozta meg számára, amelynek már a harmadik évadát forgatják, és durvának ígérkezik. A sorozat Lee Child regényfolyamán alapul, amely számos könyvet foglal magába, szóval alapanyag bőven akad, így már csak az a kérdés, hogy ha továbbra is sikeres marad a széria, és az Amazon Prime Video zöld utat ad a folytatásoknak, akkor Ritchson meddig hajlandó eljátszani a karaktert.

Hirdetés

Az Amazon és az MGM Studios feje, Jennifer Salke a The Hollywood Reporternek nyilatkozva árulta el, hogy még nagyon-nagyon-nagyon hosszú ideig számolnak Ritchsonnal, amelyhez a színész hozzátette, hogy amíg rajta múlik, addig nem kell elbúcsúznunk Reachertől: 

"Tartozom a közönségnek azzal, hogy annyi könyvadaptációt készítek, ameddig csak a testem bírja, és tartozom ezzel azoknak az embereknek is, akik belém vetették a bizalmukat, amikor hatalmas kockázatot jelentettem számukra. Ők adtak nekem igazi karriert."

Ez alapján tehát amíg Alan Ritchson bírja fizikailag, addig számíthatunk a visszatérésére, és a színész idén tölti csak be a 42. születésnapját, szóval még jó néhány évig tud olyan kondiban maradni, amelyet Reacher tekintélyt parancsoló fizikuma igényel. És nem Jack Reacher az egyetlen szikár figura, akit örömmel játszana el a jövőben is. Számos alkalommal kifejtette már, hogy mennyire szívesen öltené magára Batman jelmezét, és ezt a THR interjújában is megismételte:

"Szívesen eljátszanám Batmant. Tessék, kimondtam, oké? A háztetőkről fogom kiabálni: »Bruce Wayne akarok lenni!«. A következő a helyzet Batmannel. Tudod, mi a szuperereje? Az intelligenciája. Ő a legokosabb szuperhős, aki létezik. Leleményes, és mindenféle kütyüje van, de szuper okos. Én is ilyen fickó akarok lenni. És, hogy legyen egy barlangom, hiperautókkal, sportautókkal és király motorokkal."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)